Mitä sinä saat NPKH:n jäsenenä
-Mahdollisuuden osallistua eri PK-lajien koulutuksiin, tottelevaisuus- ja agilitykoulutuksiin sekä oikeuden käyttää harjoitteluun yhdistyksen koulutuskenttiä Taivalkunnassa
-Nokitassu-jäsenlehdet tai tiedotteita kotiisi tai sähköpostiisi
-Mahdollisuuden tulla mukaan seuran aktiiviseen toimintaan harrastamaan hymyssä suin koirasi kanssa!

Jäseneksi liittyminen

Täytä jäsenanomuslomake (>> jäsenanomuslomake tällä hetkellä poissa käytössä, ota yhteys jäsensihteeriin: jasensihteeri(at)npkh.fi), palauta täytetty lomake osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen ja maksa jäsen- ja liittymismaksu (yhteensä 50€) NPKH:n tilille FI61 4503 0010 0088 56.


Jäsenanomuslomakkeella voit liittää seuraan myös perhejäseniä. Perhejäsenen tulee olla samassa osoitteessa varsinaisen jäsenen kanssa asuva henkilö. Jokaiseen jäsentalouteen lähetetään yksi jäsenlehti ja jäsentiedote.

Kun olet palauttanut täytetyn jäsenanomuslomakkeen ja maksanut jäsen- sekä liittymismaksun, hallitus vahvistaa jäsenyytesi seuraavassa kokouksessaan. Hallitus kokoontuu noin kerran kuukaudessa.

Kun olet saanut sähköpostiisi vahvistuksen jäsenyytesi hyväksymisestä, voit rekisteröityä NPKH:n keskustelufoorumille (linkki foorumin etusivulle), jossa tiedotamme seuran toiminnasta, talkoista, tapahtumista ja koulutuksista.

Jos sinulla on jäsenasioihin liittyviä kysymyksiä tai kaipaat apua lomakkeen täyttämisessä, otathan yhteyttä jäsensihteeriin.

Koulutusryhmistä sekä alkavista kursseista voit tiedustella laji- ja koulutusvastaavilta. Heidän yhteystietonsa löydät sivulta NPKH, Toimihenkilöt.


Jäsensihteeri:

Jari Matilainen
puh 040 756 8136

email: jasensihteeri(at)npkh.fi

Jäsenmaksut 2019
liittymismaksu: 20,00 euroa
jäsenmaksu, varsinainen jäsen: 30,00 euroa
jäsenmaksu, perhejäsen: 15,00 euroa

Jäsentili FI61 4503 0010 0088 56
Viite on jäsennumerosi, joka näkyy jäsentiedotteessa nimesi yläpuolella